Lunch
April/ Mei

Van 22 april tot en met 28 mei 2024 om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Gin-Fizz
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)

= — =

Lauwwarme gegrilleerde 3XA asperges stijl Maltaise
verrijkt met op z’n vel gebakken rode mul

= — =

Rosé gebakken Black Angus Ierse Rib-Eye
Pommes Parisiènne, Bourguignonne

= — =

Salsa van aardbeien op een spiegel van Granny Smith-appel, pistachenoten
en vers gemaakt muntijs
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertjes

Lunch
Juni

Van 30 mei tot en met 5 juli 2024
om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Chef’s Picon
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €) 
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)

= — =

Duobereiding van pladijs gestoomd en gebakken stijl duglèré 
verrijkt met handgepelde garnaal en paddestoel

= — =

Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met truffel en geplette polderaardappel 
of
Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met verse béarnaise
of
Indien u geen zwezerik lust, wordt die vervangen door
Parelhoenfilet met verse béarnaise,

Keuze doorgeven bij reservatie graag

= — =

Aardbeien “ouwe jongen”
afgewerkt met gebrande merengue
of 
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met snoepertje