Lunch
April/ Mei
Van 22 april tot en met 28 mei 2024 om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Gin-Fizz
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Lauwwarme gegrilleerde 3XA asperges stijl Maltaise
verrijkt met op z’n vel gebakken rode mul
= — =
Rosé gebakken Black Angus Ierse Rib-Eye
Pommes Parisiènne, Bourguignonne
= — =
Salsa van aardbeien op een spiegel van Granny Smith-appel, pistachenoten
en vers gemaakt muntijs
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertjes
Lunch
Juni
Van 30 mei tot en met 5 juli 2024
om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Chef’s Picon
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Duobereiding van pladijs gestoomd en gebakken stijl duglèré
verrijkt met handgepelde garnaal en paddestoel
= — =
Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met truffel en geplette polderaardappel
of
Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met verse béarnaise
of
Indien u geen zwezerik lust, wordt die vervangen door
Parelhoenfilet met verse béarnaise,
Keuze doorgeven bij reservatie graag
= — =
Aardbeien “ouwe jongen”
afgewerkt met gebrande merengue
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met snoepertje
Lunch
Juli - augustus
Van 20 juli tot en met 3 augustus 2024
om 12u15 & 19u15.
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag, en elke vrijdagavond
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Chef’s tropical of cave ‘reserve brut’
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Mill.sime (opleg € 12,50)
= — =
Schartongfilets in harmonie met tijgergarnaal,
bladspinazie, tomaat en madras curry
= — =
Opgespannen filet pur van kalf, stijl bourguignonne
afgewerkt met gekarameliseerde sjalot
of
Voor de liefhebbers: kalfsniertjes op dezelfde wijze bereid
Keuze doorgeven bij reservatie
= — =
Krokante tartelette met mousse de marquise,
verse framboos verrijkt met huisbereid muntijs
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Vakantie
Delux lunch
Enkel op volgende dagen ‘s middags om 12u15:
maandag 5 augustus, dinsdag 6 augustus, woensdag 7 augustus, donderdag 8 augustus, vrijdag 9 augustus
Inclusief champagne, aperitief, wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief champagne, aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.
Water is niet standaard inbegrepen
Champagne Chef’s choice
met verfijnde hapjes
= — =
Royale zomerse salade van halve kreeft,
dobbelsteen van ganzenlever, sinaasappelemulsie,
mango en radijsjes
= — =
Ierse filet pur verrijkt met groene peper en
batonette van gefruite aardappel
= — =
Pêche Melba
zoals “in de goeie ouwe tijd”
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje
Lunch
Oktober
Van 1 oktober tot en met 22 oktober 2024 om 12u15 & 19u15.
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag, en elke vrijdagavond
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Kirr royal of cava ‘reserva brut’
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Mill.sime (opleg € 12,50)
= — =
Zacht gebruinde zeeduivel op spitskool, stijl vichyssoise
met brunoise van tomaat en pompoen
of
Verse handgekuiste sint-jakobsvruchten, extract van witloof
en het groenloof van prei met krokant visgraatje
en cremeux van ansjovis (opleg € 12,00 pp)
= — =
Indien u de twee voorgerechten wenst, opleg van € 22,00 pp
Keuze doorgeven bij reservatie
= — =
Nieuw-Zeelands jong hertenootje ros. gebakken,
rustend op salsa van jonge raapjes en appel, zalf van groene kool
extract van kalfs met soja en gember
= — =
Tartaar van doyenne peer gegratineerd met passievruchtsabayon
opgesmukt met sorbet van veenbessen
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje
Lunch
November
Van 31 oktober tot en met 30 november 2024 om 12u15 & 19u15.
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag, en elke vrijdagavond
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Creatie vermout de luxe of cava ‘reserva brut’
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Mill.sime (opleg € 12,50)
= — =
Bruin gebakken pladijs royal, blanke limoenboter,
brunoise van pompoen en courgette
of
Verse Noorse gegrilleerde sint-jakobsvruchten op sabayon van erwtjes
met zacht infuus van dijonmosterd (opleg € 12,00 pp)
= — =
Indien u de twee voorgerechten wenst, opleg van € 22,00 pp
Keuze doorgeven bij reservatie
= — =
Topklassieker: Noord-Hollandse hazenrugfilet in witte peper
gepaneerd met wildgarnituur, per 2 personen
of
Indien u geen haas wenst, wordt deze vervangen door
Afrikaanse Fazant met gekarameliseerd witloof en oesterzwammen
lichtjes afgeroomd, per 2 personen
Keuze doorgeven bij reservatie
= — =
Luchtheid van eigen creatie, tiramisu klassiek
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje