Degustatie
April/ Mei
Van 22 april tot en met 28 mei 2024
Iedere openingsdag, zaterdag- en zondagmiddag verkrijgbaar
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 115,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 105,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (53%),
btw (6% - 12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
1 REKENING PER TAFEL
Gin-Fizz
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10,00 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Verfijning “de luxe” van Mechelse asperges à la Flamande
Hollandaise, handgepelde garnaal en bio kleurtomaatjes
= — =
Babykreeft, groene “Pertius” asperges
Blanke boter met limoen
= — =
Lamsheupje met thym, provençaalse groentjes
Kalfsextract met Port
of
Indien u geen lam lust, wordt die vervangen door:
Gambakrullen op Basmatirijst
verrijkt met kurkuma en madrascurry, zeekraal
Keuze doorgeven bij reservatie graag
(Zo niet extra kost van 10 € pp)
= — =
Carpaccio van ananas met jenever, roze besjes en sorbet van rabarber
of
Internationaal kaaspalet in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
Vergezeld van zoethoudertjes
Degustatie
Juni
Van 30 mei tot en met 5 juli 2024
Iedere openingsdag, zaterdag- en zondagmiddag verkrijgbaar
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 115,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 105,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (53%),
btw (6% - 12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
1 REKENING PER TAFEL
Chef’s Picon
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of. Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Verse carpaccio van achtermuis, royaal met truffel,
parmesaan, raketsla en bio olijfolie
= — =
Gegrilleerde grietbotfilet op gewokte babyspinazie
in blanke boter met provençaalse tomaat
= — =
Cervena rosé gebakken, extract van rode wijn
verzacht met honing van lavendel, gekarameliseerde sjalot
of
Krokant gebakken hartkalfszwezerik
met groene asperges en verse béarnaise
Keuze doorgeven bij reservatie graag
= — =
Trifle van mascarpone met pistache, witte chocolade en frambozen
of
Internationaal kaaspalet in samenwerking met Huize Komptoir
met bijpassend glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje