Lunch
April/ Mei
Van 22 april tot en met 28 mei 2024 om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Gin-Fizz
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Lauwwarme gegrilleerde 3XA asperges stijl Maltaise
verrijkt met op z’n vel gebakken rode mul
= — =
Rosé gebakken Black Angus Ierse Rib-Eye
Pommes Parisiènne, Bourguignonne
= — =
Salsa van aardbeien op een spiegel van Granny Smith-appel, pistachenoten
en vers gemaakt muntijs
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertjes
Lunch
Juni
Van 30 mei tot en met 5 juli 2024
om 12u15 & 19u15.
Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€75,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€67,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Chef’s Picon
of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg 10 €)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg 12,50 €)
= — =
Duobereiding van pladijs gestoomd en gebakken stijl duglèré
verrijkt met handgepelde garnaal en paddestoel
= — =
Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met truffel en geplette polderaardappel
of
Top hartkalfszwezerik, goudbruin gebakken
met verse béarnaise
of
Indien u geen zwezerik lust, wordt die vervangen door
Parelhoenfilet met verse béarnaise,
Keuze doorgeven bij reservatie graag
= — =
Aardbeien “ouwe jongen”
afgewerkt met gebrande merengue
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg 15 €)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met snoepertje