Verrassingsmenu Augustus/September/Oktober

Lunch
Juni
Van 29 mei tot en met 14 juni 2025
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Kirr on the rocks
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes
= — =
Carpaccio van achtermuis met parmezaan
en verse geschaafde truffel
= — =
Rugstuk van kabeljauw, zomerprei en geplette polder
citroenboter, tomaat en handgepelde garnalen
of
Voor de liefhebbers: parelcouscous met fijne groentjes,
krokant gebakken hartkalfszwezerik met verfijnde béarnaisesaus
(opleg € 8)
(keuze doorgeven bij reservatie)
= — =
Spiegel van granny smith appel met aardbeien
en huisbereid roomijs van verse munt
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje

Lunch
Juli
Van 3 tot en met 31 juli
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Picon van de chef
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Kort geschroeide zeeduivel met een jus van zomerprei,
rustend op gewokte soja, pili-pili en rode paprika’s
= — =
Rosé gebakken filet van vrouwtjeseend, licht gelakt met honing en rode wijn,
verrijkt met gemberstroop, op een tarte tatin van Cévenne-ui.
Wenst u geen vrouwtjeseend, dan voorzien wij met plezier rundshaas als alternatief.
(Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie. Bij het uitblijven hiervan
wordt een toeslag van €15 per persoon aangerekend)
= — =
Verse aardbeien in een coulis van ‘Colibri’ (mango, passievrucht en papaja),
geserveerd met versgedraaid muntroomijs.
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Lunch
Augustus
Van 1 tot en met 12 augustus
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Cava Brut Nature of met likeur van de Pêche de vieille Vigne
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Op de minuut vers gesneden carpaccio van achtermuis, met zomertruffels,
Parmezaan, roquette en pijnboompitten
= — =
Gegrilde filet van tarbot met verse bearnaise, bioworteltjes en geplette
polderaardappels, verrijkt met boerenboter en bieslook
= — =
Carrousel van fruit in een coulis van framboos, verrijkt met souffléglacé
van nougatine en Astina-kers
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Lunch
Oktober
Van 7 tot en met 1 november 2025
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Negroni à la chef of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Vers gekuiste sint-jakobsvruchten, goudbruin geschroeid op spitskool,
in een zachte wittewijnjus verrijkt met limoen
= — =
Rosé gebakken jonge Nieuw-Zeelandse hertnootjes op gekarameliseerd witloof
en appel, met groene peperroom en gegratineerde aardappeltjes
= — =
Flensjes ‘Suzette’ met vers roomijs van Bourbon-vanille
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Lunch
November
Van 4 tot en met 29 november 2025
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€78,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Kirr Royal España of cava natuur
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Geplette winterpolderaardappel met gepocheerd hoeve-eitje, rijkelijk afgewerkt met handgepelde grijze garnalen, een toets van hollandaisesaus en kervel
= — =
Noot van hertekalfsfilet met polenta en woudgarnituur,
geserveerd met kalfsjus verrijkt met porto
= — =
Pavlova in een modern jasje (2025),
opgefrist met citroensorbet op een spiegel van guave
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje