Lunch
November

Van 4 tot en met 29 november 2025

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Kirr Royal España of cava natuur

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50) 

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Geplette winterpolderaardappel met gepocheerd hoeve-eitje, rijkelijk afgewerkt met handgepelde grijze garnalen, een toets van hollandaisesaus en kervel

= — =

Noot van hertekalfsfilet met polenta en woudgarnituur,
geserveerd met kalfsjus verrijkt met porto

= — =

Pavlova in een modern jasje (2025),
opgefrist met citroensorbet op een spiegel van guave

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

Luxe Lunch
December

Van 1 tot en met 7 december 2025

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Menu zonder * is
€80 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Menu met * is
€120 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Negroni of Cava Brut of huischampagne (opleg €10)

= — =

Originele creatie van ganzenleverterrine met kreeft en groene boontjes, mi-cuit, salade met geconcentreerde jus van rode wijn, appelsien en vanille en zijn brioche

= — =

*Toast kannibal van langoustines en Belgische Gold Label Kaviaar, kort geschroeide langoustine met gerookte look op créme van kool (opleg €40)

= — =

Inheemse fazant met groene peperroom, gekarameliseerd witloof met appel, kastanjechampignon en verse kroket van polderaardappel

= — =

Sorbet van vliegananas, cilinder van witte chocolade en coulis van veenbes

of 

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 
met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

Voorkerstmenu

van 12 december tot met 21 december

Behalve op sluitingsdagen


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Menu zonder * is
€80 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Menu met * is
€120 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Chef’s Picon of Cava verrijkt met likeur van cassis 

of huischampagne (opleg €10) met verfijnde kersthapjes

= — =

Ontmantelde kreeft in eigen nat met slentergroentjes, 

tomaat en bieslook

= — =

*Kort geschroeide Sint-Jacobsvruchten met witloof 

en zijn extract (opleg €30 per persoon)

= — =

Noord-Hollandse polderhaasfilet in woudgarnituur

Wenst u geen hazenrugfilet dan voorzien wij voor u: haasje van 

kerstkalkoen op de wijze van de chef. Gelieve uw keuze op voorhand 

door te geven bij reservatie. Bij uitblijven hiervan wordt een toeslag van €15 

per persoon aangerekend. Dank voor uw begrip.

= — =

Ijsgekoelde sabayon met infuus van kirsch, schuim 

van rood fruit en gebrande amandel

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

Christmas de luxe
Feestmenu

Wij zijn open alleen ‘smiddags op 24, 26 en 31 december. Wij zijn op 25 december alleen ‘s middags open en dan wordt enkel het volledige menu geserveerd. 

Geen aanpassingen


A (4x)
€100 met aangepaste wijnen
€90 zonder aangepaste wijnen

B (5x)
€120 met aangepast wijnen
€105 zonder aangepaste wijnen

C (6x)
€140 met aangepaste wijnen
€120 zonder aangepaste wijnen

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Champagne Veuve Elizabeth Brut traditionel met kersthapjes

= — =

Noordzeetongfilet rustend op boterraap en chili in harmonie
met verse Noordzeekrab, verrijkt met verjus

= — =

Wilde Noorse Sint-Jabobsvrucht kort geschroeid op gebraiseerde winterprei en z’n jus, pompoen

= — =

Oesters ‘Daniel Sorlut’ gegratineerd in champagne, spitskool
en Belgische Gold Kaviaar

= — =

Rugstuk van Nieuw-Zeelands hert, geglaceerde zilveruitjes,
witloof en pieds de mouton, rode wijnjus verrijkt met
oranjebloesemhoning

= — =

Oblon van Bretoens krokkant kracht van chocolade, passievrucht, drops van meringue en spiegel van ananas

= — =

Espresso Javado of thee Damman met snoepertje

[ABC]

[ABC]

[BC]

[C]

[C]

[ABC]

[ABC]

Nieuwjaar
Lunch

1, 2, 3 en 4 januari 2026

Alleen ‘s middags om 12u15


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Espagnol Royal met mondgeneugten

= — =

Hutsepotje van schartong, tijgergarnaal mossel en wintergroentjes verrijkt met 

madrascurry, krokkant met inktvisinkt

= — =

Ierse filet pur ‘Rossini’ op bedje van savooikool opgesmukt met tapenade van truffel, polenta en creme van knolselder

= — =

Espresso Javado of thee Damman met snoepertje

[C]

Januari
Lunch

Van 10 tot en met 31 januari 2026

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Witte porto kopke of cava brut of huischampagne (opleg €10)

met verfijnde hapjes

= — =

Skreihaas kort geschroeid, blanke boter 

van limoen op gewokte spitskool

= — =

Ierse filt pur ‘Rossini’ op bedje van savooikool opgemukt 

met tapenade van truffel, polenta en creme van knolselder

= — =

Bombe van luchtige chocolade met Italiaanse merengue 

met zachte toets van appelsien, krokkant van amandeltjes

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

Februari
Lunch

Van 10 tot en met 21 februari 2026

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Chef’s porn star martini of cava Royal of huischampagne (opleg €10) 

met verfijnde hapjes

= — =

Een regel van geelvintonijn gegrileerd op zachtheid van baba ganousche

= — =

Rose gebakken gelakte vrouwtjeseend, citrus en rode wijnextract, 

cremeux van ‘Ratte’ aardappelen verrijkt met biogroenten

= — =

Tiramisu van passievrucht met brownie en gelei van bloedappelsien

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

April-Mei
Lunch

Van 21 April tot en met 30 Mei 2026

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Originele gin fizz of Cava Brut of huischampagne (opleg €10)

= — =

Mechelse asperges, bearnaisesaus van langoustines, 

goudbruin geschroeide grietbotfilet, verse zeekraal

= — =

Haas van kalf ‘pearle du sant’ extract van rode wijn en granaatappel, 

groene asperges en meiknolletjes

= — =

Chibouste met coulis van ananas en rode vruchtjes, krokkantje

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15)  

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje

Juni
Lunch

Van 2 juni tot en met 13 juni 2026

Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.


Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.

Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.

Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.

Reserveren
ornament - Landgoed Den Oker

Tequila sunrise of cava met likeur of huischampagne (opleg €10)
met verfijnde hapjes

= — =

Handgesneden kleinhoofd, truffel en sakura op cilinder van nieuwe aardappel 

en roomijs van ganzenlever. Smeus geplette aardappel

= — =

Krokkant gebakken hartkalfszwerik op zalf met verse erwtjes, 

geschaafde truffel en kalfsextract

of

Diegenen die geen zwerik lusten wordt dit vervangen door 

rugstuk van kabeljauw, smeus met verse erwtjes en hollandse saus 

Gelieve uw keuze op voorhand door te geven bij reservatie. 

Bij uitblijven hiervan wordt een toeslag van €15 per persoon gerekend. 

Dank voor uw begrip.

= — =

Duizendblad, frambozen op mousse de Marquise verfrist met roomijs 

van witte chocolade, stroop van citroen

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15)  

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee

met zoethoudertje