Lunch
November
Van 4 tot en met 29 november 2025
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Kirr Royal España of cava natuur
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Geplette winterpolderaardappel met gepocheerd hoeve-eitje, rijkelijk afgewerkt met handgepelde grijze garnalen, een toets van hollandaisesaus en kervel
= — =
Noot van hertekalfsfilet met polenta en woudgarnituur,
geserveerd met kalfsjus verrijkt met porto
= — =
Pavlova in een modern jasje (2025),
opgefrist met citroensorbet op een spiegel van guave
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Luxe Lunch
December
Van 1 tot en met 7 december 2025
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Menu zonder * is
€80 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Menu met * is
€120 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Negroni of Cava Brut of huischampagne (opleg €10)
= — =
Originele creatie van ganzenleverterrine met kreeft en groene boontjes, mi-cuit, salade met geconcentreerde jus van rode wijn, appelsien en vanille en zijn brioche
= — =
*Toast kannibal van langoustines en Belgische Gold Label Kaviaar, kort geschroeide langoustine met gerookte look op créme van kool (opleg €40)
= — =
Inheemse fazant met groene peperroom, gekarameliseerd witloof met appel, kastanjechampignon en verse kroket van polderaardappel
= — =
Sorbet van vliegananas, cilinder van witte chocolade en coulis van veenbes
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Voorkerstmenu
van 12 december tot met 21 december
Behalve op sluitingsdagen
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Menu zonder * is
€80 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Menu met * is
€120 aperitief, menu, wijn en koffie of thee inbegrepen.
Chef’s Picon of Cava verrijkt met likeur van cassis
of huischampagne (opleg €10) met verfijnde kersthapjes
= — =
Ontmantelde kreeft in eigen nat met slentergroentjes,
tomaat en bieslook
= — =
*Kort geschroeide Sint-Jacobsvruchten met witloof
en zijn extract (opleg €30 per persoon)
= — =
Noord-Hollandse polderhaasfilet in woudgarnituur
Wenst u geen hazenrugfilet dan voorzien wij voor u: haasje van
kerstkalkoen op de wijze van de chef. Gelieve uw keuze op voorhand
door te geven bij reservatie. Bij uitblijven hiervan wordt een toeslag van €15
per persoon aangerekend. Dank voor uw begrip.
= — =
Ijsgekoelde sabayon met infuus van kirsch, schuim
van rood fruit en gebrande amandel
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Christmas de luxe
Feestmenu
Wij zijn open alleen ‘smiddags op 24, 26 en 31 december. Wij zijn op 25 december alleen ‘s middags open en dan wordt enkel het volledige menu geserveerd.
Geen aanpassingen
A (4x)
€100 met aangepaste wijnen
€90 zonder aangepaste wijnen
B (5x)
€120 met aangepast wijnen
€105 zonder aangepaste wijnen
C (6x)
€140 met aangepaste wijnen
€120 zonder aangepaste wijnen
Champagne Veuve Elizabeth Brut traditionel met kersthapjes
= — =
Noordzeetongfilet rustend op boterraap en chili in harmonie
met verse Noordzeekrab, verrijkt met verjus
= — =
Wilde Noorse Sint-Jabobsvrucht kort geschroeid op gebraiseerde winterprei en z’n jus, pompoen
= — =
Oesters ‘Daniel Sorlut’ gegratineerd in champagne, spitskool
en Belgische Gold Kaviaar
= — =
Rugstuk van Nieuw-Zeelands hert, geglaceerde zilveruitjes,
witloof en pieds de mouton, rode wijnjus verrijkt met
oranjebloesemhoning
= — =
Oblon van Bretoens krokkant kracht van chocolade, passievrucht, drops van meringue en spiegel van ananas
= — =
Espresso Javado of thee Damman met snoepertje
[ABC]
[ABC]
[BC]
[C]
[C]
[ABC]
[ABC]
Nieuwjaar
Lunch
1, 2, 3 en 4 januari 2026
Alleen ‘s middags om 12u15
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€72,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Espagnol Royal met mondgeneugten
= — =
Hutsepotje van schartong, tijgergarnaal mossel en wintergroentjes verrijkt met
madrascurry, krokkant met inktvisinkt
= — =
Ierse filet pur ‘Rossini’ op bedje van savooikool opgesmukt met tapenade van truffel, polenta en creme van knolselder
= — =
Espresso Javado of thee Damman met snoepertje
[C]
Januari
Lunch
Van 10 tot en met 31 januari 2026
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Witte porto kopke of cava brut of huischampagne (opleg €10)
met verfijnde hapjes
= — =
Skreihaas kort geschroeid, blanke boter
van limoen op gewokte spitskool
= — =
Ierse filt pur ‘Rossini’ op bedje van savooikool opgemukt
met tapenade van truffel, polenta en creme van knolselder
= — =
Bombe van luchtige chocolade met Italiaanse merengue
met zachte toets van appelsien, krokkant van amandeltjes
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Februari
Lunch
Van 10 tot en met 21 februari 2026
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Chef’s porn star martini of cava Royal of huischampagne (opleg €10)
met verfijnde hapjes
= — =
Een regel van geelvintonijn gegrileerd op zachtheid van baba ganousche
= — =
Rose gebakken gelakte vrouwtjeseend, citrus en rode wijnextract,
cremeux van ‘Ratte’ aardappelen verrijkt met biogroenten
= — =
Tiramisu van passievrucht met brownie en gelei van bloedappelsien
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
April-Mei
Lunch
Van 21 April tot en met 30 Mei 2026
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Originele gin fizz of Cava Brut of huischampagne (opleg €10)
= — =
Mechelse asperges, bearnaisesaus van langoustines,
goudbruin geschroeide grietbotfilet, verse zeekraal
= — =
Haas van kalf ‘pearle du sant’ extract van rode wijn en granaatappel,
groene asperges en meiknolletjes
= — =
Chibouste met coulis van ananas en rode vruchtjes, krokkantje
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Juni
Lunch
Van 2 juni tot en met 13 juni 2026
Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag en elke vrijdagavond. Niet op zaterdagavond en zondagmiddag.
Inclusief aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€80,00/p.p.
Inclusief aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€70,00/p.p.
Speciale topselectie wijn
van de chef
+ €20,00/p.p.
Tequila sunrise of cava met likeur of huischampagne (opleg €10)
met verfijnde hapjes
= — =
Handgesneden kleinhoofd, truffel en sakura op cilinder van nieuwe aardappel
en roomijs van ganzenlever. Smeus geplette aardappel
= — =
Krokkant gebakken hartkalfszwerik op zalf met verse erwtjes,
geschaafde truffel en kalfsextract
of
Diegenen die geen zwerik lusten wordt dit vervangen door
rugstuk van kabeljauw, smeus met verse erwtjes en hollandse saus
Gelieve uw keuze op voorhand door te geven bij reservatie.
Bij uitblijven hiervan wordt een toeslag van €15 per persoon gerekend.
Dank voor uw begrip.
= — =
Duizendblad, frambozen op mousse de Marquise verfrist met roomijs
van witte chocolade, stroop van citroen
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje