Verrassingsmenu
najaar 2026 

Degustatie
Oktober

Van 7 oktober tot en met 2 november 2025
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Negroni à la chef of Cava Brut

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50) 

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Herfstslaatje met terrine van ganzenlever en muskaatdruifjes,
geserveerd met gegrilde brioche

= — =

Handgekuiste Noorse wilde sint-jakobsvruchten met jus van verjus,
pompoenkubus en peterseliewortel

= — =

Van 7 oktober tot en met 16 oktober

Gebraiseerde Anjou-duif op gekarameliseerd witloof, met crème
van spruitjes en een kalfsjus op basis van porto

= — =

Van 17 oktober tot en met 2 november

Noord-Hollandse polderhaas, gepaneerd met witte peper en geserveerd met een woudgarnituur — dé signature dish van het huis sinds 40 jaar

= — =

Verfijning van chocolade met roomijs van banaan en karamel,
 afgewerkt met een krokantje

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee 

met zoethoudertje

Degustatie
November

Van 1 tot en met 30 november
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Kirr Royal España of cava natuur

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Sigaar van knolselder gevuld met Noordzeekrab, op carpaccio van achtermuis
en crème van spruitjes, afgewerkt met groene appel

= — =

Kort geschroeide grietbot op witloof in zachte citroenboter,
afgewerkt met kaviaar van haring

= — =

Aan het karkas gebakken fazant op wilde bospaddenstoelen, met kalfsjus verrijkt met port en Madeira, geserveerd met een peertje in rode wijn

of

Malse hazenrug, subtiel gepaneerd met witte peper, zorgt voor een pittige toets. Geserveerd met een compote van wilde bessen voor een mooi evenwicht tussen kracht en frisheid.

(Per 2 personen. Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie.
Opleg van €15 per persoon)

= — =

Onze creatie van Poire Belle-Hélène met karamelsaus

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje