Verrassingsmenu Augustus/September/Oktober 

Degustatie
Juni

Van 29 mei tot en met 15 juni 2025
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Kirr on the rocks
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of
Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes

= — =

Frisse verfijnde gravlax op chef’s manier
met sorbet van komkommer

= — =

Zalf van rode puntpaprika, poivrade artisjok
en verse langoustinestaartjes

= — =

Parelcouscous met fijne groentjes,
krokant gebakken hartkalfszwezerik met verse truffel en zijn jus
of
Indien u geen zwezerik lust, wordt deze vervangen door
kalfsfilet op dezelfde wijze geserveerd
(keuze doorgeven bij reservatie - zoniet opleg € 10)

= — =

Originele café glacé volgens uniek recept
van Landgoed Den Oker
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met bijpassend glaasje (opleg € 15)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje

Degustatie
Juli

Van 3 tot en met 31 juli
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Picon van de chef

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Noordzeekrab op een salsa van avocado, tomaat en frisse spitskool,
in een spiegel van appel, verfrist met bergamot

= — =

Supreme van gegrilde tarbot, babyspinazie en een speelse bearnaise
van grijze garnaal, afgewerkt met krokant van inktvis

= — =

Rosé gebakken noot van cervena met gewokte oesterzwammen, pecanoot en een rodewijn-gemberstroop, vergezeld van gebruinde ratte-aardappel en biogroenten

= — =

Délice van framboos met een amandelkrokantje verrijkt met sorbet van citroen

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Degustatie
Augustus

Van 1 tot en met 12 augustus
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Cava Brut Nature of met likeur van de Pêche de vieille Vigne

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Vers gebakken ganzenlever op gewokte aardbeien met zwarte peper, geserveerd
met een kalfsjus afgewerkt met Madeira en vers geschaafde truffel

of

Indien u geen ganzenlever wenst, serveren wij in de plaats handgesneden Mowi-zalm met verse tuinkruiden, bereid op chef’s wijze

(Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie. Bij het uitblijven hiervan
wordt een toeslag van €15 per persoon aangerekend)

= — =

Ontmantelde kreeft, rustend op zeekraal in zachte citroenboter, 

afgewerkt met pareltomaat

= — =

Lamskroon uit Nieuw-Zeeland, rosé gebakken, met biogroenten, krokante
polenta en een fluweelzachte jus van witte porto

= — =

Vers gesneden perziken met frambozencoulis, gebrande amandeltjes en
op de minuut gedraaid roomijs van Bourbon-vanille

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15,00)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Degustatie
Oktober

Van 7 oktober tot en met 2 november 2025
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Negroni à la chef of Cava Brut

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50) 

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Herfstslaatje met terrine van ganzenlever en muskaatdruifjes,
geserveerd met gegrilde brioche

= — =

Handgekuiste Noorse wilde sint-jakobsvruchten met jus van verjus,
pompoenkubus en peterseliewortel

= — =

Van 7 oktober tot en met 16 oktober

Gebraiseerde Anjou-duif op gekarameliseerd witloof, met crème
van spruitjes en een kalfsjus op basis van porto

= — =

Van 17 oktober tot en met 2 november

Noord-Hollandse polderhaas, gepaneerd met witte peper en geserveerd met een woudgarnituur — dé signature dish van het huis sinds 40 jaar

= — =

Verfijning van chocolade met roomijs van banaan en karamel,
 afgewerkt met een krokantje

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15) 

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee 

met zoethoudertje

Degustatie
November

Van 1 tot en met 30 november
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen


Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee

€ 118,00/p.p.

Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.

Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.

Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen

Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel

Kirr Royal España of cava natuur

of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)

of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)

met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis

= — =

Sigaar van knolselder gevuld met Noordzeekrab, op carpaccio van achtermuis
en crème van spruitjes, afgewerkt met groene appel

= — =

Kort geschroeide grietbot op witloof in zachte citroenboter,
afgewerkt met kaviaar van haring

= — =

Aan het karkas gebakken fazant op wilde bospaddenstoelen, met kalfsjus verrijkt met port en Madeira, geserveerd met een peertje in rode wijn

of

Malse hazenrug, subtiel gepaneerd met witte peper, zorgt voor een pittige toets. Geserveerd met een compote van wilde bessen voor een mooi evenwicht tussen kracht en frisheid.

(Per 2 personen. Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie.
Opleg van €15 per persoon)

= — =

Onze creatie van Poire Belle-Hélène met karamelsaus

of

Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir 

met aangepast glaasje (opleg € 15)

= — =

Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje