Verrassingsmenu Augustus/September/Oktober

Degustatie
Juni
Van 29 mei tot en met 15 juni 2025
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 118,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Kirr on the rocks
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes
= — =
Frisse verfijnde gravlax op chef’s manier
met sorbet van komkommer
= — =
Zalf van rode puntpaprika, poivrade artisjok
en verse langoustinestaartjes
= — =
Parelcouscous met fijne groentjes,
krokant gebakken hartkalfszwezerik met verse truffel en zijn jus
of
Indien u geen zwezerik lust, wordt deze vervangen door
kalfsfilet op dezelfde wijze geserveerd
(keuze doorgeven bij reservatie - zoniet opleg € 10)
= — =
Originele café glacé volgens uniek recept
van Landgoed Den Oker
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met bijpassend glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
zoethoudertje

Degustatie
Juli
Van 3 tot en met 31 juli
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 118,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Picon van de chef
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Noordzeekrab op een salsa van avocado, tomaat en frisse spitskool,
in een spiegel van appel, verfrist met bergamot
= — =
Supreme van gegrilde tarbot, babyspinazie en een speelse bearnaise
van grijze garnaal, afgewerkt met krokant van inktvis
= — =
Rosé gebakken noot van cervena met gewokte oesterzwammen, pecanoot en een rodewijn-gemberstroop, vergezeld van gebruinde ratte-aardappel en biogroenten
= — =
Délice van framboos met een amandelkrokantje verrijkt met sorbet van citroen
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Degustatie
Augustus
Van 1 tot en met 12 augustus
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 118,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Cava Brut Nature of met likeur van de Pêche de vieille Vigne
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Vers gebakken ganzenlever op gewokte aardbeien met zwarte peper, geserveerd
met een kalfsjus afgewerkt met Madeira en vers geschaafde truffel
of
Indien u geen ganzenlever wenst, serveren wij in de plaats handgesneden Mowi-zalm met verse tuinkruiden, bereid op chef’s wijze
(Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie. Bij het uitblijven hiervan
wordt een toeslag van €15 per persoon aangerekend)
= — =
Ontmantelde kreeft, rustend op zeekraal in zachte citroenboter,
afgewerkt met pareltomaat
= — =
Lamskroon uit Nieuw-Zeeland, rosé gebakken, met biogroenten, krokante
polenta en een fluweelzachte jus van witte porto
= — =
Vers gesneden perziken met frambozencoulis, gebrande amandeltjes en
op de minuut gedraaid roomijs van Bourbon-vanille
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15,00)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Degustatie
Oktober
Van 7 oktober tot en met 2 november 2025
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 118,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Negroni à la chef of Cava Brut
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Herfstslaatje met terrine van ganzenlever en muskaatdruifjes,
geserveerd met gegrilde brioche
= — =
Handgekuiste Noorse wilde sint-jakobsvruchten met jus van verjus,
pompoenkubus en peterseliewortel
= — =
Van 7 oktober tot en met 16 oktober
Gebraiseerde Anjou-duif op gekarameliseerd witloof, met crème
van spruitjes en een kalfsjus op basis van porto
= — =
Van 17 oktober tot en met 2 november
Noord-Hollandse polderhaas, gepaneerd met witte peper en geserveerd met een woudgarnituur — dé signature dish van het huis sinds 40 jaar
= — =
Verfijning van chocolade met roomijs van banaan en karamel,
afgewerkt met een krokantje
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje

Degustatie
November
Van 1 tot en met 30 november
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 118,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 108,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Kirr Royal España of cava natuur
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Sigaar van knolselder gevuld met Noordzeekrab, op carpaccio van achtermuis
en crème van spruitjes, afgewerkt met groene appel
= — =
Kort geschroeide grietbot op witloof in zachte citroenboter,
afgewerkt met kaviaar van haring
= — =
Aan het karkas gebakken fazant op wilde bospaddenstoelen, met kalfsjus verrijkt met port en Madeira, geserveerd met een peertje in rode wijn
of
Malse hazenrug, subtiel gepaneerd met witte peper, zorgt voor een pittige toets. Geserveerd met een compote van wilde bessen voor een mooi evenwicht tussen kracht en frisheid.
(Per 2 personen. Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie.
Opleg van €15 per persoon)
= — =
Onze creatie van Poire Belle-Hélène met karamelsaus
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje