Verrassingsmenu
najaar 2026
Degustatie Februari
Degustatie
November
Van 1 tot en met 30 november
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 125,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 115,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Kirr Royal España of cava natuur
of Champagne Bauchet Label Rouge (opleg € 10,00)
of Champagne Bauchet Millésime (opleg € 12,50)
met een harmonie van verfijnde hapjes, aangeboden van het huis
= — =
Sigaar van knolselder gevuld met Noordzeekrab, op carpaccio van achtermuis
en crème van spruitjes, afgewerkt met groene appel
= — =
Kort geschroeide grietbot op witloof in zachte citroenboter,
afgewerkt met kaviaar van haring
= — =
Aan het karkas gebakken fazant op wilde bospaddenstoelen, met kalfsjus verrijkt met port en Madeira, geserveerd met een peertje in rode wijn
of
Malse hazenrug, subtiel gepaneerd met witte peper, zorgt voor een pittige toets. Geserveerd met een compote van wilde bessen voor een mooi evenwicht tussen kracht en frisheid.
(Per 2 personen. Gelieve dit op voorhand door te geven bij reservatie.
Opleg van €15 per persoon)
= — =
Onze creatie van Poire Belle-Hélène met karamelsaus
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Degustatie
Januari
Van 10 januari tot en met 1 februari
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 125,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 115,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Witte porto kopke of cava of huischampagne (€10) met verfijnde hapjes
= — =
Wilde Noorse Sint-Jacobsvrucht op gewokte spitskool
in zachte limoenboter, tomaat
= — =
Tarbotsnede kort gebakken op verse schorseneren
met béarnaise van zeebrugse garnaal
= — =
Aan het karkas gebakken wilde eend met kalfsjus,
veenbes, gemberextract
= — =
‘Chapeau Buse’ van banaan en luchtige caramel
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Degustatie
Februari
Van 13 februari tot en met 22 februari 2026
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 125,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 115,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Chef’s porn star martini of cava Royal of huischampagne (opleg €10)
met verfijnde hapjes
= — =
Ontmantelde kreeft op gewokte winterprei,
zachte madrascurry, brunoise van paprika
= — =
Mi-cuit van ‘mowi’ zalm op bedje van eerste Poperingse hopscheuten,
limoenboter korstjes en tomaat. Voor 14/2 hopscheut afhankelijk
van levering die wordt bepaald door de datum.
= — =
Beste stukje van reegeit rosé gebakken, verfijning van rode wijn
met accasiahoning, bio groentjes
= — =
Liefde voor chocolade en passievrucht
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Degustatie
April-Mei
Van 21 april tot en met 31 mei 2026
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 125,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 115,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Originele gin fizz of Cava Brut of huischampagne (opleg €10)
= — =
Langoustinetaartjes kort gewokt, salsa van witte asperges,
tomatenextract, verse dragon
= — =
Zeebaars op z’n vel geschroeid, groene asperges
citroenboter en verse zeekraal
= — =
Cappelini met madrascurry, fijne groentjes, parmesaan
en mi-cuit van haasstuk van mowizalm
Wenst u geen vis als hoofdgerecht dan voorzien wij voor u lamsfilet
in lenteschoonheid. Gelieve uw keuze op voorhand door te geven bij reservatie. Bij uitblijven hiervan wordt een toeslag van €15 per persoon aangerekend.
Bedankt voor uw begrip.
= — =
eerst rode lentevruchtjes badend in coulis tropical
verrijkt met soufflé glacé van nougatine
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje
Degustatie
Juni
Van 2 juni tot en met 14 juni2026
Elke dag, behalve op onze sluitingsdagen
Degustatiemenu met aperitief, passende wijnen, koffie of thee
€ 125,00/p.p.
Degustatiemenu met aperitief, koffie of thee, zonder wijn
€ 115,00/p.p.
Speciale topselectie wijn van de chef:
+€25,00/p.p.
Dienst (45%),
btw (12% - 21%) en F.A.V.V. steeds inbegrepen
Bedankt om u te beperken tot 1 rekening per tafel
Tequila sunrise of cava met likeur van bosaardbei
of huischampagne
= — =
Handgesneden kleinhoofd, truffel en sakura op cilinder
van nieuwe aardappel en roomijs van ganzenlever
= — =
Zeebaars op z’n vel geschroeid, groene asperges
citroenboter en verse zeekraal
= — =
Huwelijk van langoustines, oester poivradeartisjock,
babyspinazie in extract van witte wijn, sjalot
= — =
Krokant gebakken hartkalfswezerik op zalf met verse erwtjes,
geschaafde truffel en kalfsextract.
Indien u geen wezerik lust wordt dit vervangen door gegrileerde tarbot
op groene asperges beure blanc van tomaat met provencaalse kruiden en puree van krieltjes.
Doorgeven bij reservatie
= — =
Panna cotta van de eerst primeurs vleeskersen
of
Palet internationale kazen in samenwerking met Huize Komptoir
met aangepast glaasje (opleg € 15)
= — =
Espresso Jovado Mister John of Dammann thee
met zoethoudertje