van 14 februari t.e.m. 28 februari
(elke middag en avond)
Sprankelend glas met verfijnde hapjes
…
Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht verrijkt met exclusieve handgemaakte kroket van kreeft
…
Koffertje van eerste primeurse Poperingse hoppescheut, Ierse gerookte zalm
met krokantjes en toets van Dyon
…
Reegeitfilet op zalf van knolselder, rode wijn verzacht met honing van tijm.
…
Luchtige witte chocolade, spiegel van passievrucht, verse framboos,
pistachenootjes en krokantje van amandel
of
Uitgelezen kaasassortiment van de chef en Kaasmeester Callebaut
in harmonie met glas rode wijn (suppl. 12,00 euro)
…
Espresso Mister John
70% Arabica 30% Maragogype (cappuccino, koffie verkeerd of caramel + 2,00 euro)
of thee Dammann met zoethoudertje
Prijs: € 100,00 All-in
Menu, 1 aperitief, aangepaste wijnen, 1 espresso of thee, dienst (40%) en btw (12%-21%).
Reservatie gewenst met vermelding VALENTIJNSMENU…
09 372 40 76
