Traiteur 2019-2020: geldig van 1 oktober 2019 tot 1 december 2020
Kerst 2019: voor bestellingen tot 14 december gelden de vaste prijzen. In de periode van 15 tot 24
december zijn de prijzen afhankelijk van de marktschommelingen en kunnen tot 30% duurder zijn.
Eindejaar 2019: voor bestellingen tot 21 december gelden de vaste prijzen. In de periode van 22 tot 30
december zijn de prijzen afhankelijk van de markschommelingen en kunnen tot 30 % duurder zijn.
Vanaf 1 januari 2020 kan er besteld worden tot 8 dagen op voorhand aan de vaste prijzen.
Soepen
Vélouté van raapjes, per liter | € 10,00 |
Vélouté van kreeft en langoustines, per liter | € 15,00 |
Voorgerechten (P.P.)
Carpaccio van achtermuis (rund) met truffel | € 16,00 |
Verse handgesneden carpaccio van zalm met frisse kruiden | € 12,00 |
Zeeuwse platte oester °°°° Natuur | dagprijs |
1/2 Kreeft Belle Vue (koud) | € 26,00 |
1/2 Kreeft à la nage (warm) | € 26,00 |
Tarbot à la nage | € 26,00 |
Noorse King Crab à la nage | € 40,00 |
Hoofdgerechten (P.P.)
Hazenrug in witte peper (per 2 pers) | € 18,00 |
Afrikaanse fazant ‘Brabançonne’ | € 18,00 |
Australische Top Chateaubriand (per 2 pers) | € 28,00 |
Hartkalfszwezerik stijl Archiduc | € 26,00 |
Hertenootjes van Nieuw Zeeland met groene peper | € 28,00 |
Desserts (P.P.)
Vers schuim van chocolade (zonder suiker, bloem, eigeel) | €8,00 |
Koude sabayon geparfumeerd met Kirsch | €8,00 |
Glaasje luchtige tiramisu ‘Old Fashion’ | €8,00 |
IJsgekoelde kastanjeparfait | €8,00 |
MENU
€ 60,00 per persoon
Drie klassieke warme zakouski’s
…
In de oven gegrilde reuzegamba’s met tomaat en mesclun
of
Exclusieve huisbereide kroket van kreeft met carpaccio van Sint-Jacobsvrucht
…
Afrikaanse fazant, wildtooi, witloof en champignonroomsaus, aardappalkroket
of
Hertekalffilet met wildtooi, zachte peperroomsaus, aardappelkroket
…
Keuze dessert: zie boven
In het huis bereide ganzenleverterrine
250 gr: € 50,00
500 gr: € 95,00
l kg: € 175,00
Enkel op aanvraag, 6 dagen op voorhand te reserveren.
Wij werken met marktverse produkten.
De ganzenlever wordt vergezeld van uienconfituur of gelei van port.
