Traiteurlijst

Geldig van 1 oktober 2017 tot 1 december 2018

Kerst 2017: voor bestellingen tot 14 december gelden de vaste prijzen. In de periode van 15 tot 24
december zijn de prijzen afhankelijk van de marktschommelingen en kunnen tot 30% duurder zijn.
Eindejaar 2017: voor bestellingen tot 21 december gelden de vaste prijzen. In de periode van 22 tot 30
december zijn de prijzen afhankelijk van de markschommelingen en kunnen tot 30 % duurder zijn.
Vanaf 1 januari 2018 kan er besteld worden tot 8 dagen op voorhand aan de vaste prijzen.

Soepen

– Vélouté van raapjes, per liter
– Vélouté van kreeft en langoustines, per liter

€ 10,00
€ 15,00

Voorgerechten

P.P.

– Carpaccio van achtermuis (rund) met truffel
– Carpaccio van zalm
– Zeeuwse platte oester °°°° Natuur
– 1/2 Kreeft Belle Vue (koud)
– 1/2 Kreeft à la nage (warm)
– Tarbot à la nage

€ 16,00
€ 12,00
dagprijs
€ 26,00
€ 26,00
€ 26,00

Hoofdgerechten

P.P.

– Hazenrug in witte peper (per 2 pers)
– Afrikaanse fazant ‘Brabançonne’
– Australische Top Chateaubriand (per 2 pers)
– Hartkalfszwezerik stijl Archiduc
– Hertenootjes van Nieuw Zeeland met groene peper

€ 18,00
€ 18,00
€ 28,00
€ 26,00
€ 28,00

Desserts

P.P.

– Vers schuim van chocolade (zonder suiker, bloem, eigeel)
– Koude sabayon geparfumeerd met Kirsch
– Glaasje luchtige tiramisu ‘Old Fashion’
– IJsgekoelde kastanjeparfait

€ 8,00
€ 8,00
€ 8,00
€ 8,00

MENU
€ 60,00 per persoon

Drie klassieke warme zakouski’s


1/2 kreeft met fijne groentjes, bieslookaroma
of
Zes Zeeuwse platte oesters natuur


Afrikaanse fazant, wildtooi, witloof en champignonroomsaus, aardappalkroket
of
Hertekalffilet met wildtooi, zachte peperroomsaus, aardappelkroket


Glaasje luchtige tiramisu
of
IJsgekoelde kastanjeparfat

In het huis bereide ganzenleverterrine

250 gr: € 50,00
500 gr: € 95,00
l kg: € 175,00
Enkel op aanvraag, 6 dagen op voorhand te reserveren.
Wij werken met marktverse produkten.
De ganzenlever wordt vergezeld van uienconfituur of gelei van port.

Kruis

Wij helpen graag onze klant in geval van bepaalde allergie of intolerantie. Gelieve dit steeds reeds bij reservatie door te geven zodat wij perfect aan uw gezondheidseisen kunnen voldoen. Indien dit niet bij de reservatie vermeld is geweest, zien wij ons genoodzaakt om een supplement van 20,00 euro aan te rekenen voor de extra aanpassingen in tijd en ingrediënten door ons keukenteam.

allergenen