CREATEUR SALADE CHRISTOFF IDEPO 2013
Dietrich Degrave, patron en chef van Restaurant Landgoed Den Oker heeft voor een vriend des huizes, schlagerzanger Christoff, een bijzonder recept gecreëerd. Christoff houdt van kreeft en appel en met dit als basis is de salade ontstaan. In totaal heeft de salade 17 verschillende ingrediënten. Een schlagerzanger in België, en meteen ook gans Europa, die zijn eigen salade toegekend krijgt, is alvast een grote primeur. Om u de kans te geven dit exclusief gerecht te ontdekken, hebben wij de salade iedere maand op het menu geplaatst.

Menu Christoff’s favoriet

Salade Christoff
Top filet pur uit Australië mi-cuit gebakken met lichte toets van chocolade
(STIJL POIVRADE, MAAR ZONDER ROOM)
Dessert
KEUZE VAN HET MOMENT
Mister John esspresso
30% MARAGOGYPE, 70% ARABICA
MIJN DROOM:
dat de Salade Christoff ook bij andere restaurants kan verkregen worden, geserveerd op de eigen manier van de chef maar bestaande uit deze zes produkten: 1/2 kreeft, palmhart, appel, ganzenlever (puur, mousse, ijs), truffel en mangocrème. Met als doel te passen in het rijtje van Salade Cesar (Italië), Waldorf (USA), Niçoise (Frankrijk), … Christoff (België).


Eerste prijs gewonnen met kooktalent Vlaanderen 2018! Beste gerecht “salade christoff “
