van 5 oktober t.e.m. 30 oktober
(elke middag en avond)
Klassieke Kirr gepimpt 2021 met verfijnde hapjes
(of Grand Champagne Louis de Sacy suppl. 10 euro)
…
Huisbereide terrine van ganzenlever, tartin russe
van mangozalf en verse handgepelde rivierkreeft
…
Wild gevangen baby langoest van Madagaskar,
licht gebraiseerd in zijn pantser, fijne groentjes met madrascurry
…
van 5/10 > 20/10:
Jonge hertenootjes van Nieuw-Zeeland, rosé gebakken, verrijkt met rode wijnen en jus van morillen
op mix van wilde bospaddenstoelen, zwarte look, smeuïge aardappel
van 21/10 > 30/10:
onze topklassieker:
Noord-Hollandse polderhaas rugfilet in witte peper gepaneerd met jachtgarnituur
…
De originele crème brûlée, passie en rietsuiker
of
Een selectie internationale kazen samengesteld door onze Kaasmeesters Luc en Nathalie Callebaut – Vanhaver
met bijpassende wijn, porto of madeira, uitgekozen door de chef (suppl. 15,00 euro)
…
1 espresso Jovado Grand Cru Mister John
70% Arabica 30% Maragogype
of een andere voorkeur met zoethoudertje
