van 29 april t.e.m. 30 mei
(elke middag en avond)
Gin Fizz façon du chef met verfijnde hapjes
(of Grand Champagne Louis de Sacy suppl. 10 euro)
…
Tartaar van Mechelse asperge, pijpajuin, tomaat, opgesmukt met verse langoustine mi-cuit,
Belgische gold kaviaar sevruga, schuim van oesters en enkele handgepelde garnalen
…
Staart van kreeft op gewokte soja en zoete paprika,
badend in curry van Madras
…
Gelakte eendeborst met lavendelhoning,
rode wijnextracten en lentegroentjes
…
Cilinder van panna cotta geïnfuseerd met passievrucht en sorbet in quenelle met verse framboos
of
Een selectie internationale kazen samengesteld door onze Kaasmeesters Luc en Nathalie Callebaut – Vanhaver
met bijpassende wijn, porto of madeira, uitgekozen door de chef (suppl. 15,00 euro)
…
1 espresso Jovado Grand Cru Mister John
70% Arabica 30% Maragogype
of een andere voorkeur met zoethoudertje
