van 1 juli t.e.m. 17 juli en op 30 & 31 juli
(elke middag en avond)
Chef’s picon exclusif met verfijnde hapjes
(of Grand Champagne Louis de Sacy suppl. 10 euro)
…
Carpaccio van langoustines met Griekse invloed van bio olijfolie ‘Aspa’, pistachenootjes ‘Egina’,
kaasschilfers ‘Graviera’, afgewerkt met Belgische veldsla
…
Kortgeschroeide zonnevis, witte wijn extract,
Franse sjalot, tomaat, handgepelde grijsjes
…
Op natuurlijke wijze gebraiseerde kalfswang in eigen extract,
met lavendel verrijkte gesmolten ganzenlever, zomergroentjes
…
Voor de kenners: Café Glacé zoals het hoort
of voor wie niet van koffiesmaak houdt: soufflé glacé van nougatine op zomervruchtjes, coulis tropic – mango passie
of
Een selectie internationale kazen samengesteld door
onze Kaasmeesters Luc en Nathalie Callebaut – Vanhaver
met bijpassende wijn, porto of madeira, uitgekozen door de chef (suppl. 15,00 euro)
…
1 espresso Jovado Grand Cru Mister John
70% Arabica 30% Maragogype
of een andere voorkeur met zoethoudertje
