Herfstdegustatie

van 23 september t.e.m. 17 oktober 2017
elke middag en avond

Bruisend glas met likeur van braambessen en drie verfijnde hapjes

Exclusieve kroket van handgepelde garnaal met jus van kreeft,
piment d’esplenette en parmesaan op waldorfsalade

Tarbotfilet in champagne gegratineerd op winterprei afgewerkt met langoustine, kaviaar van zalm

Anjouduif op zalf van knolselder met brunoise van verse boterraap, rode wijnextract.
P.S. Indien u geen duif wenst, wordt vervangen door jong hertnootje.
Bij reservatie doorgeven a.u.b. zoniet wordt een supplement van 10 euro aangerekend.

Gestroopte wildeman peertje op spiegel van gebrande frangipane, roomijs van veenbessen
OF
Wandeling door een internationaal kaaspalet van de chef en Kaasmeester Callebaut
in harmonie met glas rode wijn (suppl. 12,00 euro)

Espresso Mister John 70% Arabica 30% Maragogype (cappuccino room/melkschuim of caramel + 1,00 euro) of thee Dammann met zoethoudertje

Prijs: € 90 all-in

Zonder water

Of bekijk de degustatiemenu prijzentabel


Kruis

Wij helpen graag onze klant in geval van bepaalde allergie of intolerantie. Gelieve dit steeds reeds bij reservatie door te geven zodat wij perfect aan uw gezondheidseisen kunnen voldoen. Indien dit niet bij de reservatie vermeld is geweest, zien wij ons genoodzaakt om een supplement van 20,00 euro aan te rekenen voor de extra aanpassingen in tijd en ingrediënten door ons keukenteam.

allergenen