van zodra het mag t.e.m. 27 april om 12u15 en 19u15
(niet op zaterdagavond en zondagmiddag)
‘Heropening na coronastrijd’ coupe de cava met likeur van perzik of cava brut reserva
in harmonie met enkele mondpleziertjes
…
Aan de lijn gevangen en op zijn vel gebakken zeebaars,
groene asperges, mimosa, verzacht met sabayon van Dyon
1 glas witte wijn keuze van de chef
…
Op natuurlijke wijze en in eigen extract gebraiseerde kalfswang,
belegd met gesmolten ganzenlever, brunoise van knolselder
1 glas rode wijn keuze van de chef
…
In onze bakkerij gebakken brownie, verfijnd met appelsien,
bourbon vanilleijs, overgoten met lauwwarme chocolade
Kaas i.p.v. dessert: een selectie internationale kazen
samengesteld door onze Kaasmeesters Luc en Nathalie Callebaut – Vanhaver
met bijpassende wijn, porto of madeira, uitgekozen door de chef (suppl. 15,00 euro)
…
1 espresso Jovado Grand Cru Mister John
70% Arabica 30% Maragogype
of een andere voorkeur met zoethoudertje
Prijs: € 59,50 All-in
(Zonder water)
Menu, 1 aperitief, 1 glas witte wijn, 1 glas rode wijn, 1 espresso of thee, dienst (40%) en btw (12%-21%).
Indien geen wijn wordt er vervangen door 1 x 1/2 l. plat of bruis water. Extra wijn is mogelijk: 1 fles 30 euro of per glas 8 euro.
Reservatie gewenst met vermelding APRILLUNCH…
09 372 40 76
OPGELET: voor de maandlunch van 59,50 euro wordt gezien de zeer democratische prijs van het menu gevraagd om indien mogelijk cash te betalen. Elektronische betaling kan uiteraard ook. Graag respect voor onze voorkeur zodat wij verder onze service aan u kunnen verlenen.
