van zodra het mag t.e.m. 27 april
(elke middag en avond)
Aperitief met verfijnde hapjes
(of Grand Champagne Louis de Sacy suppl. 10 euro)
…
Luchtige biscuit van groene kruiden, zalf van ganzenlever,
verrijkt met gerookte oosterscheldepaling en granny smith appel
…
Kreeftenstaart mi-cuit, blanke boter van tomaat
en provencaalse kruiden, mirepoix van wortel, courgette,
steenselder, krokantje van duizendblad
…
Anjou duif op mix van bospaddenstoelen, rode wijn en waterkers
OF
Gegrileerd rugstuk van tarbot, klassieke bearnaise, geplette polder
(keuze doorgeven bij reservatie, zoniet 10 euro suppl.)
…
Sabayon in omgekeerde wereld, gekoeld met infuus van kirsch,
gebrande amandel en puur schuim van framboos
of
Een selectie internationale kazen samengesteld door
onze Kaasmeesters Luc en Nathalie Callebaut – Vanhaver
met bijpassende wijn, porto of madeira, uitgekozen door de chef (suppl. 15,00 euro)
…
1 espresso Jovado Grand Cru Mister John
70% Arabica 30% Maragogype
of een andere voorkeur met zoethoudertje
